Vermoedelijke schutter doodgeschoten rapper Feis opgepakt

8 mei 2019 | 19:19
Nederland

De politie heeft de vermoedelijke verdachte opgepakt die rapper Feis heeft doodgeschoten. Het gaat om een 25-jarige man uit Rotterdam. De arrestatie vond plaats in een bovenwoning in Kerkrade, waar de man zich schuil hield.

Rapper Feis (Faisal Mssyeh) is op 1 januari samen met zijn broer op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergeschoten door de vermoedelijke verdachte. Feis overleed en zijn broer raakte zwaargewond. De aanleiding voor de schietpartij was een ruzie waar de broers niets mee te maken hadden.

Verdachte schutter rapper Feis opgepakt Rotterdam doodgeschoten opsporing nieuws, Marokko, Marokko nieuws, Marokkanen, Marokkaans, Marokkaans nieuws, Marokkaanse, Marokkaanse nieuws, Mocro, Maghreb, Maghreb nieuws, Maroc, Maroc nieuws, koning Mohammed VI.
Faisal Mssyeh, bekend als sapper Feis

In februari gaf de politie de identiteit van de verdachte vrij en loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar de 25-jarige Silfano M. zou leiden.

Ook werd bij Opsporing Verzocht de zaak onder aandacht gebracht. Na de uitzending kwamen er vijf tips binnen. De verdachte is daarnaast ook op de nationale opsporingslijst gezet.

De verdachte wordt vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Hij mag momenteel geen contact met de buitenwereld hebben.

© Redactie 2019

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie