The Hills komt met een nieuw seizoen

8 apr 2019 | 19:19
Entertainment

De realityserie komt terug met een nieuw seizoen. Vanaf 30 juni is The Hills: New Beginnings te zien op MTV in zowel Nederland als België.

De serie was van 2006 tot en met 2010 te zien op MTV. Afgelopen jaar, in augustus, maakte MTV bekend een vervolg uit te brengen van de serie. In het nieuwe seizoen zijn onder andere Audrina Patridge, Heidi en Spencer Pratt, Brody Jenner en Whitney Port te zien. Lauren Conrad is helaas niet te zien in de serie. Nieuwe personages die dit seizoen erbij komen zijn Brandon Thomas Lee en Mischa Barton.

Laguna Beach Realityserie The Hills komt terug met een nieuw seizoen. Vanaf 30 juni is The Hills: New Beginnings te zien op MTV in zowel Nederland als België. serie Lauren Conrad Audrina Patridge Heidi Spencer Pratt Whitney Port Kirsten Cavallari Hollywood Los Angeles LA celebrity celebrities beroemd serie soap drama entertainment nieuws, Marokko, Marokko nieuws, Marokkanen, Marokkaans, Marokkaans nieuws, Marokkaanse, Marokkaanse nieuws, Mocro, Maghreb, Maghreb nieuws, Maroc, Maroc nieuws.
The Hills komt met een nieuw seizoen

De realityserie is de opvolger van de serie Laguna Beach: The Real Orange County, die van 2004 tot en met 2006 te zien was.

© Redactie 2019

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie