Rapper Feis overleden

1 jan 2019 | 14:08
Nieuws

De 32-jarige Faisal Mssyeh uit Rotterdam, bekend als rapper Feis, is vannacht overleden.

Via social media heeft zijn platenlabel TopNotch dit vanochtend bekend gemaakt.

Hoe de rapper is komen te overlijden is nog niet bekendgemaakt. Meerdere bronnen melden dat de rapper is omgekomen bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. De politie heeft dit vooralsnog niet bevestigd. De politie geeft echter wel aan dat bij de schietpartij een 32-jarige man is omgekomen.

Rapper Feis

“Ik kan het niet geloven. ga je missen jouw super talent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaar stond voor iedereen. Rust zacht”, aldus Kees de Koning, eigenaar van Topnotch.

Ook Tony Pengel, bekend als rapper U-niq toonde zijn medeleven: “Mijn heel jaar verpest door ernstig verdriet. Mijn broertjes! Waarom nou ??? Sanggggggg. Rust in vrede Feis, mijn kleine broertje owwwww wat ben ik gebroken van binnen en helemaal niet hard van buiten. I love you man!” 

Ook andere rappers als Ali B, Appa , Boef en Ronnie Flex tonen op social media hun medeleven en verdriet.

Rapper Feis bracht in 2007 samen met rapper U-niq het nummer “Klein, klein jongetje” uit. Op 21 november 2014 bracht hij zijn eigen album uit “Hard van buiten, gebroken van binnen”.

Gedurende zijn muziekcarrière heeft Feis samenwerkingen gedaan met oa. Appa, Sjaak, MocroManiac, Winne, Kempi, Murda Turk en Hef.

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie