Club Air zoekt oplossing voor boze Drake-fans

17 apr 2019 | 16:05
Entertainment

Club Air in Amsterdam laat weten naar een oplossing te zoeken voor de boze Drake-fans die veel geld hebben neergelegd voor een optreden. Dinsdagavond zou er een afterparty plaatsvinden met rapper Drake, maar deze is nooit doorgegaan.

Het was de bedoeling dat Drake zou optreden in Club Air, maar in plaats daarvan stond de rapper in de VIP en is na een uur weggegaan. Ondertussen nam hij nog een foto met kickbokser Rico Verhoeven. Club Air had dit ook niet verwacht van de rapper. “We zijn erg teleurgesteld in hoe de avond is verlopen. Ons is verteld dat hij zou optreden. Hij zou meerdere nummers komen zingen,” aldus een woordvoerder van Club Air.

Naast rapper Drake zouden er ook een aantal Nederlandse rappers komen optreden in Club Air als Ali B. en Ronnie Flex. Ook zij kwam niet opdagen. Bezoekers hebben een entree betaald van 77 euro om artiesten te zien optreden die uiteindelijk nooit zijn komen opdagen. Sommige bezoekers hebben aan de deur zelfs 300 euro aan entree betaald om Drake te kunnen zien optreden.

Drake met Rico Verhoeven

© Redactie 2019

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie